Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Aktuellt

Ny leverantör av Investeringssparkonto

2019-02-07

Eterum uppdaterar tjänsten Investeringssparkonto och ingår ett samarbete med svenska kapitalförvaltaren Coeli. Som kund kan du se framemot ett större fondutbud och fler hållbara placeringsalternativ.

Vi uppdaterar vår personuppgiftspolicy

2018-05-24

För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter om dig. Vi behandlar alltid den information som du anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ny rådgivare för privatsparare mitt i livet

2018-04-10

Niclas Fredrikson startar rådgivningsverksamheten Eterum. Ett företag som vänder sig till privatsparare som står mitt i livet eller närmar sig pensionen och vill ha råd utifrån sina egna förutsättningar. Niclas var tidigare VD i Solidar Pension, och innan dess arbetade han på Nordea där han bland annat var ansvarig för affärsutveckling inom liv och pension.