Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Aktuellt

Höjd pensionsålder från 2020

2019-08-27

Hur påverkas du och din pension av förslaget om höjd pensionsålder? Vi reder ut alla frågetecken och ger dig tips på vad du kan göra för att gå i pension tidigare.

Hur mycket pengar ska jag spara varje månad?

2019-06-11

Vilket är det bästa sättet att spara på och hur mycket ska man lägga undan varje månad? Vår rådgivare Tom Essberg hjälper dig att reda ut alla frågetecken. Du får tips om vad som är viktigt att tänka på och dessutom en konkret plan i tre enkla steg för hur kan lägga upp ditt sparande.

Orange kuvert på väg: Så påverkar du din framtida pension

2019-02-27

Det orange kuvertet från Pensionsmyndigheten är på väg ut till alla som tjänar in till sin allmänna pension. Fredrik Berglund, rådgivare på Eterum tycker att alla ska gå in och titta på sina uppgifter. Han ger dig också tips på annat som påverkar din totala framtida pension.

Ny leverantör av Investeringssparkonto

2019-02-07

Eterum uppdaterar tjänsten Investeringssparkonto och ingår ett samarbete med svenska kapitalförvaltaren Coeli. Som kund kan du se framemot ett större fondutbud och fler hållbara placeringsalternativ.

Vi uppdaterar vår personuppgiftspolicy

2018-05-24

För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter om dig. Vi behandlar alltid den information som du anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.