Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Det här är Eterum

Vi vill göra det enklare och mer begripligt för dig att trygga din privatekonomi.

Vi vill följa dig som kund genom livet och ge råd och stöd utifrån din individuella situation - inte utifrån vilka produkter som råkar finnas i det egna sortimentet. Vi vill också skapa lösningar som tar hänsyn till alla delar av din ekonomi – sparande, försäkring, arv, bostad inte bara enskilda delar. 

"Att förstå vad man har för skydd om något händer och hur man ska må ekonomiskt om man lever länge är viktigt för alla. Vår bransch har haft lösningarna men också varit krångliga och svåra att förstå. Det vill vi ändra på." Niclas Fredrikson, VD Eterum

Du får stöd där du vill ha det och när det passar dig.

Under 2018 lanserar vi också en helt ny digital tjänst med funktioner med anpassade råd just för dig, där du kan få råd vid de tillfällen när du själv önskar eller när du har behov.

Eterum är ett rådgivningsföretag med omfattande kunskap om sparande och trygghet. Teamet bakom Eterum har lång erfarenhet från bank-, fond- och försäkringsverksamheter.

Eterum står under Finansinspektionens tillsyn.