Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Det här är Eterum

Vi vill göra det enklare och mer begripligt för dig att trygga din privatekonomi.

Att förstå vad man har för skydd om något händer och hur man ska må ekonomiskt om man lever länge är viktigt för alla. Vår bransch har haft lösningarna men också varit krångliga och svåra att förstå. Det vill vi ändra på.

Eterum är ett rådgivningsföretag specialiserat på pension, sparande och försäkring. Företaget föddes ur övertygelsen om att alla människor ska kunna få tillgång till personliga råd och uppdaterade planer inom privatekonomi och pension – utan onödiga omkostnader. Vi vänder oss till dig som vill få en helhetsbild av din ekonomi och behålla den under livets gång. 

Trygga råd. Utifrån dina behov.

På Eterum tror vi på långsiktighet. Därför har vi valt en prismodell som hjälper oss att bygga en långsiktig kundrelation över tid. Vi fokuserar helhjärtat på att hitta rätt lösning för varje enskild kund. Genom att vara transparenta kring vår prissättning och eventuella provisioner kan du som kund känna dig trygg i att våra rekommendationer styrs av dina intressen – och inget annat.

Våra rådgivare är licensierade av InsureSec. Det innebär bland annat att vi följer branschregleringsavtal och regelverk med syfte att tillhandahålla trygg finansiell rådgivning och försäkringsförmedling för våra kunder. Hos Eterum räknas du som icke-professionell kund, vilket ger dig det högsta kundskyddet. Det innebär att vi är skyldiga att avråda dig från åtgärder som är olämpliga eller som inte tillför nytta för dig som konsument.

Eterum står under Finansinspektionens tillsyn.