Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Gruppförsäkring

I samarbete med Euro Accident och IF har Hjerta tagit fram bra prisvärda försäkringar som täcker de vanligaste händelserna som man kan behöva försäkra sig mot.

Olycksfallsförsäkring

En olycksfallsförsäkring tecknar du för att försäkra dig om att få ekonomisk kompensation i fall att du drabbas av en skada till följd av en olycka. Många är olycksfallsförsäkrade genom arbetet, men den försäkringen gäller inte om något händer på fritiden. Euro Accidents olycksfallsförsäkring är mer omfattande och har ett utökat olycksfallsbegrepp där man även kan få ersättning för några sjukdomar som vanligen är undantagna i en olycksfallsförsäkring. Försäkringen gäller dygnet runt och har en slutålder på 70 år. Euro Accidents olycksfallsförsäkring tecknas mot fullt arbetsförhet. Olycksfallsförsäkring via IF tecknas utan något krav på hälsoförklaring.

Livförsäkring

En livförsäkring tecknar du för att ge dina nära ekonomisk trygghet om du avlider. Livförsäkringen gör att dina anhöriga får en extra skattefri ekonomisk trygghet i form av ett engångsbelopp betalas ut till förmånstagaren.

Sjukvårdsförsäkring

En sjukvårdsförsäkring ger dig snabb tillgång till privat specialistvård. Professionella sjuksköterskor, ett auktoriserat vårdgivarnätverk och en digital E-vårdstjänst finns tillgänglig för dig om du behöver rådgivning eller boka vård. Sjukvårdsförsäkring via Euro Accident är en PrivatAccess Silver med 500 kr alternativt 1500 kr i självrisk. Försäkringen tecknas mot full arbetsförhet.

Barn- och Ungdomsförsäkring

En barn- och ungdomsförsäkring är en helförsäkring för barn och ungdomar som ger ekonomisk ersättning för uppkomna skador och kringkostnader orsakade av olycksfall eller sjukdom.
Hjertas Barn- och Ungdomsförsäkring via Euro Accident är en Sjuk & Olycksfallsförsäkring som gäller upp till 25-års ålder. Försäkringen ger ett fullgott skydd till barn och står sig väl i jämförelse med andra motsvarande produkter på marknaden.

Den stora fördelen är att den tecknas utan hälsoförklaring, kräver inte att förälder tecknar annat moment hos Hjerta och kan tecknas med Flerbarnspremie. Detta gör den mycket konkurrenskraftig för familjer med flera barn.

Eterum och Hjertas samarbete

Eterum samarbetar med Hjerta, ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande. Genom samarbetet med Hjerta kan Eterum erbjuda ett brett utbud av produkter inom försäkring och sparande. 

För att teckna Hjertas produkter via Eterum måste du vara prenumerant hos Eterum.