Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Eterumpaketet

Med Eterumpaketet får du tillgång till en överblick av hur din aktuella situation ser ut. Med hjälp av rådgivning kan du skapa en plan för att göra de justeringar som krävs för dina individuella behov. Du får även löpande återkoppling där vi tillsammans gör förändringar när det behövs.

 

Pensions- och trygghetsprognos

För att kunna förbättra dina ekonomiska framtidsutsikter är det bra att titta på det du har idag för att sedan göra en prognos för din ekonomi i framtiden. När du signerar en informationsfullmakt kan vi med hjälp av informationen skapa en prognos. Där kan du se: 

  • En bra överblick av dina pensioner
  • Dina sjukförsäkringar
  • Dina livförsäkringar
  • Dina kapitalförsäkringar

Med pensionsplaneraren får du också ett verktyg där du själv kan laborera med dina pensioner och försäkringar för att se hur dina val kan förändra din framtid och hur du själv kan påverka din pension.

Allt du behöver göra för att få en överblick av dina pensioner samt dina liv-, sjuk- och kapitalförsäkringar är att signera en informationsfullmakt som tillåter oss att samla in den information vi behöver från Sveriges försäkringsbolag.

Personlig rådgivning av spar- och trygghetsförsäkring

Vi tycker att rådgivning ska vara mer än en engångsföreteelse. Genom att bygga upp en mer långsiktig relation kan du få hjälp genom förändringar i livet som påverkar din ekonomi. När du har en rådgivare hos oss kan du förvänta dig:

  • Rådgivning gällande pension, sparande och försäkringar
  • Dokumentation av rådgivningen som du får ta del av 
  • Återkoppling, för att livet är föränderligt