Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Styrelse och VD

Jukka Linna

VD Eterum AB

Utbildning och erfarenhet 

Jukka Linna har mer än 10 års erfarenhet från finansbranschen. GE Capital, Solidar Pension, Solidar Direct och Eterum är några av de bolag som Jukka har arbetat inom. De senaste sex åren har han arbetat som finansiell rådgivare och närmast som chef för rådgivningsenheten och kundcenter hos Eterum. Jukka har studerat på Lärar- och Pol.mag programmet vid Umeå universitet.

Roland Johansson

Styrelseordförande Eterum AB

Utbildning och tidigare erfarenhet

Roland arbetar för närvarande som konsult inom management och finansiell rådgivning. Tidigare verksam inom familjeföretag, egna företag samt som bankchef på Föreningsbanken Vännäsby.

Övriga styrelseuppdrag

Styrelseordförande i Patricius Holding AB, Eterum AB och i Solidar Direct AB (vilande). Ledamot i JAROJE Holding AB, Telecenter i Bygdeå AB, Telecenter Direct AB (vilande) och Baggböle2 vattenförening. Suppleant i KL Johansson Maskin Försäljning Aktiebolag, BRÅAB Aktiebolag, KLS Fastigheter och Calesi aktiebolag.

Jens Johansson

Styrelseledamot i Eterum AB

Utbildning och tidigare erfarenhet 

Ekonom, Umeå Universitet. Tidigare bland annat koncerncontroller och redovisningschef i Solidar AB och arbete med strategisk utveckling av verksamheter. Jens är certifierad svensk och amerikansk civilflygare.

Övriga styrelseuppdrag 

 Styrelseordförande i Telecenter Umeå AB och Iedamot i Telecenter Direct AB (vilande).