Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Avgifter och ersättningar

Eterum är en rådgivningstjänst för livets alla skeden. Vi vill göra det enklare att förstå och ta beslut kring frågor som rör pension, sparande och försäkring. Detsamma gäller vår intjäningsmodell. Genom att vara transparenta med eventuella avgifter och provisioner vill vi bygga långsiktiga förtroenden och skapa trygghet för dig som kund.

Vår bastjänst är Eterum prenumeration med en fast prenumerationsavgift. Betalningen sker månads- eller årsvis. Utöver prenumerationen erbjuder Eterum tjänster i samarbete med utvalda samarbetspartners. Ersättningar och avgifter för de olika tjänsterna skiljer sig åt och längre ned på den här sidan kan du läsa mer om hur dessa påverkar dina kostnader.

Som kund hos Eterum hittar du din senaste faktura och information om dina tjänster på Mina sidor. Om du känner dig osäker kan du alltid vända dig till Eterums kundcenter för personlig hjälp.