Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Aktuellt

Ny rådgivare för privatsparare mitt i livet

2018-04-10

Niclas Fredrikson startar rådgivningsverksamheten Eterum. Ett företag som vänder sig till privatsparare som står mitt i livet eller närmar sig pensionen och vill ha råd utifrån sina egna förutsättningar. Niclas var tidigare VD i Solidar Pension, och innan dess arbetade han på Nordea där han bland annat var ansvarig för affärsutveckling inom liv och pension. 

 - Det finns ett stort behov av individuellt anpassade och neutralt baserade råd som tar ett helhetsgrepp kring planeringen av den egna privatekonomin. Det är ett stöd som många kunder säger sig vilja ha men inte får idag. Nu startar vi en verksamhet som gör det enkelt för kunden att få hjälp med privatekonomin oavsett om du arbetar eller precis har gått i pension, säger Niclas Fredrikson.

Eterums verksamhet är inriktad på att ge kunden en helhetsinsikt i sin privatekonomiska situation, råd om agerande och neutralt stöd i valet av tjänster och produkter på marknaden. Eterum kommer att tillhandahålla ett stort och brett utbud av produkter och tjänster från en mängd olika leverantörer. Tjänsterna är helt abonnemangsbaserade och kommer att tillhandahållas i digitala kanaler och via rådgivningsmöten.

Den 10 april lanseras Eterums nya hemsida. Under hösten 2018 kommer företaget att lansera ytterligare nyheter inom pension och rådgivning.