Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Aktuellt

Ny leverantör av Investeringssparkonto

2019-02-07

Eterum uppdaterar tjänsten Investeringssparkonto och ingår ett samarbete med svenska kapitalförvaltaren Coeli. Som kund kan du se framemot ett större fondutbud och fler hållbara placeringsalternativ.

Coeli är en svensk kapitalförvaltare med många års erfarenhet av att förvalta fonder, varav flera har fått den fina utmärkelsen fem stjärnor av den oberoende organisationen Morningstar. Coeli grundades 1994 och förvaltar 20 miljarder kronor åt privatsparare och företag runtom i världen. Genom samarbetet kan Eterum tillhandahålla en attraktiv sparform med ett stort fondutbud och fler hållbara placeringsalternativ.

Kunder med ett befintligt ISK-sparande får i samband med detta ett erbjudande om att flytta sitt sparande till Coelis fondtorg och en placering med motsvarande strategi och risknivå. Nyteckning av Investeringssparkonto hos Coeli är möjlig via Eterum från och med april 2019.

Om du är kund hos Eterum kan du vända dig till kundcenter för mer information.

För presskontakt, klicka här.