Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Aktuellt

Jukka Linna, VD i Eterum stärker kundrelationerna med rådgivning

2018-10-23

Jukka Linna, har varit chef för rådgivningsverksamheten i Eterum och nu axlar han rollen som VD.

Eterum lanserades under våren 2018 med en utveckling av vårt kunderbjudande och nu går verksamheten in i en ny fas. Vi kommer lägga ett stort fokus på utveckling av vårt kunderbjudande och av rådgivningen till våra kunder. Verksamheten kommer nu baseras i Umeå.

Kunderna har ett stort behov av rådgivning, både digitalt och personligen och med min bakgrund inom rådgivning ser jag fram emot att fortsätta stärka och utveckla vårt kunderbjudande och vår rådgivning till våra kunder. Jag har de senaste 6 åren pratat med kunder varje dag och det är många insikter från dessa kundsamtal som jag tar med mig i arbetet med att fortsätta att stärka våra kundrelationer och vårt erbjudande, säger Jukka Linna.

Vi vänder oss till privat sparare som ju alla har sina individuella förutsättningar och vi anpassar vår rådgivning efter kundens situation. Det är kunder som till exempel finns mitt i livet, börjar närma sig pensionen eller kanske har gått i pension. Eterum erbjuder produkter och tjänster från ett stort antal leverantörer. Vårt kunderbjudande är abonnemangsbaserat och vi finns för kunderna i digitala kanaler och via rådgivningsmöten. Med utgångpunkt i en analys över kundens situation tar vi fram en handlingsplan, ger kunden en helhetsinsikt i sin privatekonomiska situation och råd och stöd i valet av tjänster och produkter på marknaden.

För ytterligare information, kontakta:

Jukka Linna, VD Eterum, tel: 076-820 44 22