Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt och för att följa upp hur webbsidan används. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Aktuellt

Information till kunder med portföljförvaltning

2018-10-30

Som kund hos Eterum får du en helhetsinsikt i din privatekonomiska situation, råd om förändringar i dina placeringar och förslag om val av tjänster och produkter.

Under hösten uppdaterar Eterum sitt erbjudande och tjänster. I samband med detta upphör tjänsten portföljförvaltning den 31 oktober. Eterum kommer därefter inte längre genomföra omplaceringar i din fondportfölj. För dig som haft denna tjänst innebär det fortsatt möjlighet till rådgivning och placeringshjälp, medan du som privatperson genomför framtida byten eller ändringar. Din fondportfölj fortsätter att vara placerad i den senast valda placeringsstrategin, tills att du väljer att göra en omplacering på egen hand eller i samråd med din rådgivare.

Förändringen gäller dig som har din fondförsäkring hos: AMF, Handelsbanken, Swedbank, Folksam avtalspension, SPP avtalspension, Länsförsäkringar avtalspension, Friends Provident eller Danica ITP.

Har du frågor eller vill du boka tid med din rådgivare? Kontakta oss på 020-120 00 80 eller info@eterum.se.